biome.sk
shopping_cart
biome.sk
  1. Úvod
  2. >
  3. >
  4. Chlorella

Chlorella

Recenzie: 7x forum Diskusia: 0 favorite Páči sa mi
Prírodná superpotravina bohatá na bielkoviny. Ideálna na detoxikáciu organizmu.
keyboard_arrow_down viac
Alternatíva: Odporúčame vyskúšať aj riasu Spirulina

Chlorella: Naozajstné superjedlo prírody!

  • Ideálna na detoxikáciu tela - pomáha odstrániť z tela ťažké kovy a iné pesticídy
  • Zlepšuje tráviaci systém, vrátane zmierňovania zápchy
  • Vyrovnáva pH organizmu
  • Pomáha odstrániť zápach z úst.

Chlorella – čo je to?

Chlorella je zelená, jednobunková, sladkovodná mikroskopická riasa, ktorá je v spodnej časti planetárneho potravinového reťazca už viac ako 2,5 miliardy rokov.

Výživná hodnota Chlorelly je odlišná od všetkých ostatných potravín. Obsahuje 60% bielkovín, 19 rôznych aminokyselín, vrátane všetkých podstatných,  plus najmenej 12 dôležitých vitamínov a 11 minerálnych látok. Obsah chlorofylu riasy Chlorelly je 2% až 3%, čo je vyššia než akýkoľvek iný zdroj známy u rastlín. Chlorella obsahuje tiež 76ppm (jednotiek na milión)  germánia.

Nukleové kyseliny DNA a RNA sa prirodzene vyskytujú na niektorých  z najvyšších úrovní v Chlorelle. Najhodnotnejšia zložka chlorelly sa nazýva – rastový faktor chlorelly. Aj keď nie sú ešte úplne známe účinky, vieme, že urýchľuje rast organizmov. Žiadna iná potravina neobsahuje v tak málo objeme toľko zdraviu prospešných látok.

Aké výsledky môžete očakávať, keď začnete užívať chlorellu?

Užívanie Chlorelly je vhodné počas detoxikácie organizmu – bolo preukázané, že odstraňuje ťažké kovy a ďalšie syntetické látky z tela. Tento proces trvá asi 3 až 6 mesiacov po začatí užívania chlorelly na odstránenie ťažkých kovov.

Ďalším účinkom je zlepšenie trávenia, najmä ak máte zapáchajúci dych alebo zápchu – na odstránenie tohto problému postačia malé dávky.

Chlorella – ako sa užíva?

Chlorellu možno užívať kedykoľvek počas dňa. Môže byť užitá naraz malých dávkach v priebehu dňa, čo je výhodnejšie. Ráno je tiež vhodná doba na užitie chlorelly.  Nikdy však tesne pred alebo po pití kávy alebo energetických nápojov, pretože kofeín má veľmi nepriaznivý vplyv na tráviaci proces.

Chlorella spôsobuje, že baktérie zodpovedné za trávenie v našich žalúdkoch - laktobacily, zvyšujú svoju aktivitu až 4-násobne.  To je dôvod, prečo je najlepšie vziať si tabletku chlorelly s jedlom. Chlorella teda pomáha s trávením  a čo je dôležitejšie, aj lepšiemu vstrebávaniu živín.

Môže sa chlorella kombinovať aj s ďalšími vitamínmi?

Užívanie multivitamínových doplnkov neuškodí ale nie je to potrebné. Chlorella v kombinácii s vhodnou stravou  obsahuje široké spektrum dôležitých vitamínov.

Môžu užívať chlorellu aj deti?

Áno. V skutočnosti bolo preukázané, že Chlorella podporuje rýchlejší rast u detí. Tiež posilňuje ich imunitný systém.  V štúdiách s identickými dvojčatami, jedno dvojča užívajúce chlorellu rástlo rýchlejšie a bolo oveľa zdravšie a malo oveľa menej prípadov prechladnutia alebo chrípky ako dvojča, ktoré chlorellu neužívalo. Deti môžu užívať jednu štvrtinu až jednu polovicu dávky pre dospelých .

Zloženie

Viac ako polovicu chlorelly tvoria bielkoviny (19 aminokyselín). Ďalej obsahuje vitamíny B skupiny, C, A, E vitamín, potásium a ďalšie minerály, ktoré telo ľahko absorbuje.

Dávkovanie

Odporúčané dávkovanie je 1 až 5g za deň. Začnite s užívaním 4 tabliet denne, najlepšie počas jedla.

Technické informácie

Balenie obsahuje 400 tabliet.   1 tableta obsahuje 250mg čistého extraktu z riasy Chlorella.

5
star_border star_border star_border star_border star_border
star star star star star
Spolu: 7 hodnotení
5 Výrazný účinok
7x
4 Čiastočný účinok
0x
3 Slabší účinok
0x
2 Neviem posúdiť
0x
1 Žiadny účinok
0x
a
andrej (35r.)
detox organizmu
Overený zákazník
Hodnotenie účinku: Výrazný účinok

Po dvojtýždňovom užívaní lieku badám zlepšenie trávenia a takisto mi stúpil mierny zápach z úst.Tiež som mal mierne zápchy,ktoré sa upravili, hoci som sa predtým stravoval racionálne.

badateľný efekt

žiadne

M
Majka (33r.)
chlorella na chudnutie
Overený zákazník
Hodnotenie účinku: Výrazný účinok

Skvelý produkt, kompletný plán pre chudnutie a psychických problémov spôsobených toxínmi. Budem rozhodne kupovať aj naďalej. 5 hviezdičiek

D
Dana (45r.)
niší krvní tlak
Overený zákazník
Hodnotenie účinku: Výrazný účinok

Tento produkt mi pomohol pri zachovaní zdravého krvného tlaku a teraz neberiem žiadne lieky na tlaku!

e
erik (35r.)
chlorella
Overený zákazník
Hodnotenie účinku: Výrazný účinok

Priateľ ma presviedčal, že je to zbytočné sypanie liečiv do organizmu, ale ja som si trval na svojom. Pomohlo mi to zmierniť bolesti, ktoré som mal v pravom kvadrante brucha, každý deň. Odkedy ich beriem cítim sa lepšie. Toto a zinok sú moje dve obľúbené výživové doplnky.

zmiernujú bolesť

K
Klaudia (31r.)
doplnok výživy
Overený zákazník
Hodnotenie účinku: Výrazný účinok

Moc sa mi páči ako tento produkt ovplyvňuje moje trávenie. Raz v noci a raz ráno a moje žalúdočné pohyby sú minulosťou. Myslím si, že chlorella má veľa dobrých nutričných hodnôt a prečisťujúcich aspektov.

Akcia -20%

Acai Berry 2000 60tbl.

27,00 € 21,60 €
Acai Berry je vyhlásený doplnok na vylepšenie celkového zdravia organizmu. Pomáha pri nadváhe a množstve ďalších problémov.

Ako a kedy mi bude tovar doručený?

Kuriér
Doručenie na Vašu adresu, do ParcelShopu alebo Balíkomatu
1-2 dni od odoslania
Cena dopravy:
2,99 €
• Zdarma (Suma obj. minimálne 45,00 €)
Zásielkovňa
Doručenie do zásielkovne
1-2 dni od odoslania
Cena dopravy:
2,99 €
• Zdarma (Suma obj. minimálne 45,00 €)
Pošta
Doručenie na adresu.
1-2 dni od odoslania
Cena dopravy:
2,99 €
• Zdarma (Suma obj. minimálne 45,00 €)

Doručenie mimo Slovenska

Pozrieť ďalšie krajiny

Jednoduchý nákup a diskrétne balenie

Môžete sa spoľahnúť, že nikto nebude vedieť aký je obsah Vašej zásielky. Všetky zásielky balíme diskrétne, podľa potreby do kartónových krabíc alebo bezpečných bublinkových obalov - všetko bez reklám a zbytočných nápisov. Na zásielke je uvedený názov nášho obchodu.

Možnosti platby

  • Dobierka - za vašu objednávku môžete zaplatiť priamo pri preberaní tovaru na pošte alebo u kuriéra. Kuriér akceptuje aj platby platobnými kartami.
  • Platba kartou - Po odoslaní objednávky sa dostanete do platobnej brány, bjednávku uhradíte online - platba prebehne okamžite. Výhodou je okamžité pripísanie platby na náš účet a rýchlejšie odoslanie objednávky.
  • Bankový prevod - Tovar odošleme okamžite po pripísaní platby na náš účet. Bežne 1-3 pracovné dni.