biome.sk
shopping_cart
biome.sk
  1. Úvod
  2. >
  3. Na kruhy pod očami
  4. >
  5. Krémy
  6. >
  7. Krém na tmavé kruhy pod očami
Krém Eyecircle | Tmavé kruhy pod očami | Zosvetľujúci efekt | Hydratácia | 15:ml
Od: Skin Doctors
Recenzie: 5x forum Diskusia: 0 favorite Páči sa mi
keyboard_arrow_down viac

Krém na tmavé kruhy pod očami Eyecircle s účinnou látkou Haloxyl je určený na viditeľné odstránenie tmavých kruhov pod očami. “Oči pandy” ako sa hovorovo označujú tmavé kruhy pod očami, sú často spôsobené krvným sérom unikajúcim z kapilár pod očami. Účinná látka Haloxyl “čistí“ krvné zrazeníny a zosvetľuje pokožku pod očami.

Indikácia

  • Na tmavé kruhy pod očami
  • Zosvetľujúci efekt
  • Pre mužov aj ženy

Ako účinkuje krém na tmavé kruhy pod očami?

Väčšina ľudí si myslí, tmavé vačky pod očami vznikajú ako príznak únavy, úzkosti, stresu alebo nedostatku spánku. Tieto kruhy alebo opuchy sú zvyčajne dôsledkom zlého prekrvenia, čo spôsobuje menej okysličenej krvi a namodralý vzhľad. Avšak ľudia veľmi často trpia tmavo hnedými až černastými kruhmi pod očami. Táto trvalá zmena farby je spôsobená krvnými zrazeninami z krvného séra, ktoré  uniklo z jemných kapilár v oblasti pod očami.

Krém proti tmavým kruhom pod očami Eyecircle  pracuje s kombináciou látok, ktorá tiež zahŕňa aktívnu látku Haloxyl. Haloxyl neutralizuje vzhľad tmavej pigmentácie spôsobenej bilirubínom (biologický produkt rozpadu červeno sfarbeného krvného farbiva) a železa. Krém tiež obsahuje zmes prírodných vitamínov, kožných zosvetľovačov a hydratačné zložky, ktoré  posilnia a rozjasnia citlivú oblasť okolo očí.

Tmavé kruhy pod očami

Tmavé kruhy pod očami tiež prispievajú k unavenému a opotrebovanému vzhľadu tváre. Ako človek starne, tenká pleť okolo očí sa stáva ešte tenšia, a tuk, ktorý udržiava kožu napnutú, zmizne. Koža je neustále tenšia a dokonca je možné cez ňu vidieť jemné cievy. Ako človek starne, obehový systém pod očami začína prepúšťať krvné sérum. Vzniká  tzv. degradácia hemoglobín, čo sa prejaví na pokožke modro-červeným sfarbením.

Ja preto potrebné sa zamerať na stenčujúcu sa kožu pod očami, cirkuláciu,  degradácia hemoglobínu a posilnenie kapilár v oblasti pod očami.

Vedecké štúdie

Haloxyl redukuje viditeľnosť tmavých kruhov pod očami až o 60%. V štúdii bol 22 dobrovoľníčkam aplikovaný gél obsahujúci Haloxyl okolo spodného obrysu oka. Pod druhé oko  bolo aplikované placebo (látka bez účinku). Tento test prebiehal po dobu 56 dní. Účinok na zosvetľovanie tmavých kruhov pod očami bol hodnotený pomocou analýzy obrazu. Zmeny vo farebných parametroch boli namerané,  čo potvrdilo zníženie viditeľnosti tmavých kruhov pod očami o viac ako o 60%.

Infra-orbitálne tiene alebo "tmavé kruhy pod očami" sú spôsobené hromadením hemoglobínu a farebných produktov rozkladu (biliverdínu, bilirubínu a železa) v dermis a epidermis. Odstránenie tmavých kruhov pod očami funguje teda takto: Látka Chrysin stimuluje enzým (UGT1A1), čo vedie ku vyčisteniu bilirubínu. N-hydroxysukcinimid spôsobí, že je železo z krvi rozpustné, čo umožňuje, aby boli krvné zrazeniny odplavené  z oblastí pod očami.

Účinné látky

Haloxyl: Revolučná látka zložená z peptidov, ktorá pomáha zbaviť sa tmavých kruhov pod očami, rozložením červených krviniek z uniknutého krvného séra v pokožke pod očami. Tiež posilňuje kožu v postihnutej oblasti. Pokožka sa stáva menej transparentnou a svetlejšou.

Waltheria Indica (extrakt z listov) a komplex ovocných kyselín: kombinácia účinných látok, ktorá sa používa ako prírodný zosvetľovač pokožky a tiež pomáha pri znižovaní pigmentácie. To navyše umožňuje hladšiu a jemnejšiu pokožka.

Návod na použitie

Po vyčistení tváre, jemne naneste krém na tmavé miesta pod očami. Pred spaním naneste a vmasírujte malé bodky (veľkosti ryžového zrniečka) smerom zvnútra von. Odporúča sa dlhodobejšie používanie – minimálne 5-6 týždňov pre dosiahnutie viditeľných výsledkov.

O firme Skin Doctors

Firma Skin Doctors je popredným predstaviteľom vo vývoji a propagácii prevratných, kozmeticko-farmaceutických produktov (kozmeceutiká) - alternatív k chirurgickým zákrokom. Firma pôsobí vo viac ako 50 krajinách. Výrobky Skin Doctors sú založené na najmodernejších zložkách , vyvinutých v spolupráci s poprednými výskumnými ústavmi a kozmetickými chirurgami. Motto firmy: žiadne ihly, žiadna bolesť!

Čo sú to kozmeceutiká? Sú kozmetické prípravky, ktoré obsahujú zložky, určené nielen na zlepšenie vzhľadu, ale tiež majú pozitívny fyziologický účinok na bunkovej úrovni. Poskytujú trvalé prínosy a uspokoja potreby krásy ako aj zdravotné potreby.

4,2
star_border star_border star_border star_border star_border
star star star star star
Spolu: 5 hodnotení
5 Výrazný účinok
2x
4 Čiastočný účinok
2x
3 Slabší účinok
1x
2 Neviem posúdiť
0x
1 Žiadny účinok
0x
K
Katka (26r.)
cakala som viac
Overený zákazník
Hodnotenie účinku: Slabší účinok

Uz vyse 10 rokov skusam vselijake kremiky, ktore by mi pomohli s kruhmi pod ocami, kedze vyzeram ako keby som mala monokel aj ked si dam korektor. Skusila som uz mnoho "zazracnych" kremikov, ani jeden mi nepomohol. Potom som videla recenzie na tento kremik tak som si ho cela stastna objednala, pouzivala styri mesiace a nic. Moje monokle su stale tam kde predtym, aj ked musim uznat, ze mi o 5 max 10% kruhy zbledli, co sa ziadnemu kremu predtym nepodarilo. Rozdiel je ale tak minimalny, ze ho vidim ledva ja. Nehovorim, ze nie je ucinny a nemoze niekomu pomoct, za seba ale mozem povedat, ze som cakala nieco viac, nechcela som si ist dat pichat kyselinu hyaluronovu kazdy polrok do oci :(

J
Ján (47r.)
kruhy sa ciastocne stratili
Overený zákazník
Hodnotenie účinku: Čiastočný účinok

Jeden z tych lepsich kremov. na tych 50% je to lepsie asi budem musiet ist na operaciu aj tak.

K
Kika (28r.)
velka spokojnost
Overený zákazník
Hodnotenie účinku: Výrazný účinok

Veľmi som s ním spokojná.

M
Miska (43r.)
celkom obstojne
Overený zákazník
Hodnotenie účinku: Čiastočný účinok

ja mam kruhy pod ocami cely zivot...a to ze ne kruhy, ale KRUHY....tmave, vyrazne...som z toho na nervy, skusala som vselijake srandicky, ale nezabralo nic. Asi po mesiac pouzivania tohto kremu som zacala badat vyraznejsie vysledky, uz som to chcela vzdat. Celkom spokojnost.

Ucinkuje ako ma

B
Beata (37r.)
funguje
Overený zákazník
Hodnotenie účinku: Výrazný účinok

Dlho som bojovala s tmavými kruhmi, uz som sa ani do zrkadla nemohla nas eba pozerat. Tento kremik mi pomaha asi najviac. Viditelne su tie kruhy bledsie.

Tmave kruhy su bledsie, prijemny pocit pod ocami po aplikacii

Akcia -5%

Kolagén Collageniq 60tbl.

15,00 € 14,25 €
100% kolagén obnoví pružnosť pokožky, spomaľuje tvorbu vrások a znižuje prejavy starnutia
Akcia -5%Náš tip

Kyselina hyalurónová - krém 50ml.

19,90 € 18,90 €
Kyselina hyaluronová výrazne spomaľuje starnutie pokožky, tvorbu vrások. Udržiava pokožku hydratovanú a pružnú.

Ako a kedy mi bude tovar doručený?

Kuriér
Doručenie na Vašu adresu, do ParcelShopu alebo Balíkomatu
1-2 dni od odoslania
Cena dopravy:
2,99 €
• Zdarma (Suma obj. minimálne 45,00 €)
Zásielkovňa
Doručenie do zásielkovne
1-2 dni od odoslania
Cena dopravy:
2,99 €
• Zdarma (Suma obj. minimálne 45,00 €)
Pošta
Doručenie na adresu.
1-2 dni od odoslania
Cena dopravy:
2,99 €
• Zdarma (Suma obj. minimálne 45,00 €)

Doručenie mimo Slovenska

Pozrieť ďalšie krajiny

Jednoduchý nákup a diskrétne balenie

Môžete sa spoľahnúť, že nikto nebude vedieť aký je obsah Vašej zásielky. Všetky zásielky balíme diskrétne, podľa potreby do kartónových krabíc alebo bezpečných bublinkových obalov - všetko bez reklám a zbytočných nápisov. Na zásielke je uvedený názov nášho obchodu.

Možnosti platby

  • Dobierka - za vašu objednávku môžete zaplatiť priamo pri preberaní tovaru na pošte alebo u kuriéra. Kuriér akceptuje aj platby platobnými kartami.
  • Platba kartou - Po odoslaní objednávky sa dostanete do platobnej brány, bjednávku uhradíte online - platba prebehne okamžite. Výhodou je okamžité pripísanie platby na náš účet a rýchlejšie odoslanie objednávky.
  • Bankový prevod - Tovar odošleme okamžite po pripísaní platby na náš účet. Bežne 1-3 pracovné dni.