biome.sk
shopping_cart
biome.sk
  1. Úvod
  2. >
  3. Na kruhy pod očami
  4. >
  5. Séra
  6. >
  7. Sérum na okamžité vyhladenie pokožky pod očami

Sérum Instant Eyelift (vrásky v okolí očí) | Vyhladenie vrások | Rýchly účinok | Omladzujúci efekt | 10:ml
Od: Skin Doctors
Recenzie: 6x forum Diskusia: 0 favorite Páči sa mi
keyboard_arrow_down viac

Sérum je vytvorené na výrazné vyhladenie vrások v okolí očí, vačkov pod očami a opuchov v priebehu niekoľkých minút po aplikácii. Viditeľná zmena, ktorá vydrží až niekoľko hodín po aplikácii. Potrebujete ubrať niekoľko rokov  z Vašej tváre? Prejavy starnutia v oblasti okolo očí sú preč – bezbolestné výsledky porovnateľné s kozmetickým zákrokom.

Vďaka svojim výnimočným vlastnostiam sa tento produkt stal víťazom prestížnej súťaže časopisu o kráse a kozmetike Beauty v roku 2013

Indikácia

  • Zmiernenie prejavov vrások v oblasti očí , vačkov pod očami a opuchnutých očí
  • Pre ženy a mužov

Ako sérum účinkuje?

Vyhladzuje a napína pokožku okolo očí. Spevňovacia zložka Biocare A (Albumín + Hyaluronová kyselina) udržuje pokožku okolo oka napnutú a znižuje prejavy jemných liniek a vrások v oblasti očí. Po nanesení vytvorí v priebehu niekoľkých minút jemnú ale pružnú vrstvu, ktorá udržiava pokožku v okolí očí hydratovanú, jemne natiahnutú a vyhladenú. Táto nová jemná vrstva je priehľadná, odráža a rozptyľuje svetlo a prispieva k menej výraznému prejavu vrások a nerovností v okolí oka. Výsledným efektom je rozžiarenie, oživenie a omladenie unavene pôsobiacich očí.   

Ďalšie účinné látky upokojujú pokožku a znižujú zápal a opuchy v okolí očí.

Časté otázky

Ako dlho vydržia účinky séra po aplikácii?

Sérum na vyhladenie pokožky pod očami ponúka rýchle výsledky, ktoré môžu trvať celé hodiny.

Čo tento produkt je a čo nie je

Sérum nie je krém (denný či nočný) proti vráskam. Svojím zložením dočasne spôsobí vyhladenie vrások v okolí očí a napnutie pokožky na mieste aplikácie. Znižuje opuchy očí. Pravidelné používanie má vďaka zloženiu (napr. hyalúronová kyselina) aj pozitívny vplyv na pokožku. Primárne sa však jedná o dočasný spôsob omladenia a napnutia pokožky (výrobca uvádza 8 hodín), dokým zaschnuté sérum neumyjete.

Môžem použiť make-up po aplikácii?

Áno, jednoducho naneste make-up ako zvyčajne. Dávajte pozor, aby ste silno netreli oblasť s aplikovaným sérom. Sérum niekedy zanechá po vyschnutí jemný biely povlak a preto môže byť potrebné použiť podkladový make-up pre dosiahnutie dokonalého výsledku.

Môžem mať na sérum alergiu?

Zloženie séra pôsobí na pokožku jemne a nemalo by dochádzať k podráždeniu. Avšak je možné, že môžete mať alergiu na niektorú z použitých zložiek. Ak poznáte svoje alergie, je dôležité skontrolovať  zložky v produkte. Vždy je veľmi dôležité zachovať opatrnosť pri aplikácii produktov do citlivej oblasti okolia očí. Odporúčame, aby ste sérum vyskúšali najprv menej citlivých častiach tela, ako napríklad vnútornej strane zápästia. Ak si všimnete začervenanie alebo svrbenie a potom by ste ho nemali používať. Nešúchajte ani sa nedotýkajte pokožky okolo očí po aplikácii séra, pretože to môže spôsobiť, že látka bude kryštalizovať a pokožka môže začať svrbieť.

Albumin je proteínová zložka získaná vajíčka, takže ak máte alergiu na vajcia, mali by ste sa vyhnúť používaniu tohto gélu.

Vrásky okolo očí a vejárovité vrásky

Predčasné starnutie pokožky je najviac viditeľné v oblasti okolo očí. Koža je tu tenšia a citlivejšia ako kdekoľvek inde v tvári a tele. Táto jemná koža je neustále "poškodzovaná" našou mimikou - každý okamih radosti alebo obava je vyjadrená našimi očami. Žiaľ aj každý úsmev alebo zamračenie poškodzuje kolagén v pokožke, ktorý udržiava pokožku mladistvú a vyrovnanú.

Zloženie

Biocare SA -skladá sa z albumínu a kyseliny hyalurónovej. Vytvára veľmi pružný film, ktorý udržuje pokožku pod okom dobre hydratovanú, hladkú a vyhladenú.  Látka Albumin zahladzuje jemné vrásky v okolí očí.

Skin Tightener ST (vyhladzovacie zložky) - kombinuje hydrofilné polysacharidy získané z riasy Pyrifera Macrocystis s pšeničným proteínom. Táto zložka spôsobuje viditeľné narovnanie  pokožky v oblasti očí už po 5 minútach od aplikácie.

Kremičitan sodný – spôsobí, že pri aplikácii séra na pokožku, táto zložka schne okamžite stuhne a prispieva k vytvoreniu filmu, ktorý poskytuje okamžitý efekt pozdvihnutia unavenej pokožky.

Kyselina hyalúronová - aktívne pôsobí na vyplnenie vrások

Návod na použitie - dodržiavajte presne

  1. Vyčistite a vysušte pokožku. Uistite sa, že ste odstránili všetok make-up a hydratačné krémy.
  2. Nádobu s gélom silnejšie pretrepte tesne pred použitím.
  3. Naneste kvapku séra na dlaň. Ak nie je textúra hladká, silno pretrepte nádobu ešte raz.
  4. Naneste zopár kvapiek na ukazovák, a troma polmesiacovými ťahmi popod oči, smerom od stredu tváre k ušiam, vytvorte jemnú vrstvu.
  5. Po aplikácii pozerajte priamo pred seba a snažte sa nehýbať tvárou (úsmev, rozprávanie), dokým sérum nevyschne. Tento proces potrvá asi 2 – 3 minúty.

Po nanesení séra budete cítiť, že sa pokožka pod očami sťahuje a vyrovnáva a v niektorých prípadoch pocítite aj jemné mravenčenie , ktoré trvá 2 - 3 minúty.

O firme Skin Doctors

Firma Skin Doctors je  popredným predstaviteľom vo vývoji a propagácii prevratných, kozmeticko-farmaceutických produktov (kozmeceutiká) - alternatív k chirurgickým zákrokom. Firma pôsobí vo viac ako 50 krajinách. Výrobky Skin Doctors sú založené na najmodernejších zložkách , vyvinutých v spolupráci s poprednými výskumnými ústavmi a kozmetickými chirurgami. Motto firmy: žiadne ihly, žiadna bolesť!

Čo sú to kozmeceutiká? Sú kozmetické prípravky, ktoré obsahujú zložky, určené nielen na zlepšenie vzhľadu, ale tiež majú pozitívny fyziologický účinok na bunkovej úrovni. Poskytujú trvalé prínosy a uspokoja potreby krásy ako aj zdravotné potreby.

4,83
star_border star_border star_border star_border star_border
star star star star star
Spolu: 6 hodnotení
5 Výrazný účinok
5x
4 Čiastočný účinok
1x
3 Slabší účinok
0x
2 Neviem posúdiť
0x
1 Žiadny účinok
0x
L
Luchia (29r.)
krém proti kruhom pod očami
Overený zákazník
Hodnotenie účinku: Výrazný účinok

Stačí len trochu naniesť okolo očí a oči vyzerajú oveľa menej nafúknuté a jasnejšie. Koža okolo očí je pevnejšia a kruhy sa jemne zmenšili.

jasnejšie oči menší opuh pevná pokožka

K
Katka (34r.)
okamžité vyhladenie kruhov
Overený zákazník
Hodnotenie účinku: Výrazný účinok

Dlho som sa bránila kúpe akéhokoľvek očného krému. Ale od kedy mám novú prácu mám "nafúknuté" pod očami s tmavými kruhmi. Zistila som, že je veľmi dobrý ak sa idem po práci ešte zabaviť von a potrebujem vyzerať čerstvo a mladšie. Odporúčam. Efekt vydrží až dokým neprídem domov večer..

rýchly účinok

z
zuzička (23r.)
zmizli mi kruhy pod ocami
Overený zákazník
Hodnotenie účinku: Čiastočný účinok

Produkt používam 3 týždne a vzdy s dobrými výsledkami. Po pár minutach zaschne, pokožku natiahne. Je to zvlastny pocit, ale dá sa na to zvyknúť.

Natiahne pokožku

K
Kristínka (30r.)
proti kruhom pod ocami
Overený zákazník
Hodnotenie účinku: Výrazný účinok

Milujem toto sérum, jeho krémové zloženie je jemné k mojej pokožke. Plocha pod očami je hladká a svetlejšia v priebehu chvíle. Používam ho dva krát denne, zatiaľ ho iný prípravok neprekonal.

Trošku divný pocit keď to schne ale potom už ok

D
Dandy (32r.)
Kruhy pod očami miznú
Overený zákazník
Hodnotenie účinku: Výrazný účinok

Som velkym fanusikom SkinnDoctors,  Chvilu pred pouzitim davam serum do chladnicky a nanasam ho mierne vychladene je to vemi prijeme ked to chladi.

hydratácia , odstránenie vrások

chýba chladiaci účinok

Akcia -5%

Kolagén Collageniq 60tbl.

15,00 € 14,25 €
100% kolagén obnoví pružnosť pokožky, spomaľuje tvorbu vrások a znižuje prejavy starnutia
Akcia -5%Náš tip

Kyselina hyalurónová - krém 50ml.

19,90 € 18,90 €
Kyselina hyaluronová výrazne spomaľuje starnutie pokožky, tvorbu vrások. Udržiava pokožku hydratovanú a pružnú.

Ako a kedy mi bude tovar doručený?

Kuriér
Doručenie na Vašu adresu, do ParcelShopu alebo Balíkomatu
1-2 dni od odoslania
Cena dopravy:
2,99 €
• Zdarma (Suma obj. minimálne 45,00 €)
Zásielkovňa
Doručenie do zásielkovne
1-2 dni od odoslania
Cena dopravy:
2,99 €
• Zdarma (Suma obj. minimálne 45,00 €)
Pošta
Doručenie na adresu.
1-2 dni od odoslania
Cena dopravy:
2,99 €
• Zdarma (Suma obj. minimálne 45,00 €)

Doručenie mimo Slovenska

Pozrieť ďalšie krajiny

Jednoduchý nákup a diskrétne balenie

Môžete sa spoľahnúť, že nikto nebude vedieť aký je obsah Vašej zásielky. Všetky zásielky balíme diskrétne, podľa potreby do kartónových krabíc alebo bezpečných bublinkových obalov - všetko bez reklám a zbytočných nápisov. Na zásielke je uvedený názov nášho obchodu.

Možnosti platby

  • Dobierka - za vašu objednávku môžete zaplatiť priamo pri preberaní tovaru na pošte alebo u kuriéra. Kuriér akceptuje aj platby platobnými kartami.
  • Platba kartou - Po odoslaní objednávky sa dostanete do platobnej brány, bjednávku uhradíte online - platba prebehne okamžite. Výhodou je okamžité pripísanie platby na náš účet a rýchlejšie odoslanie objednávky.
  • Bankový prevod - Tovar odošleme okamžite po pripísaní platby na náš účet. Bežne 1-3 pracovné dni.